Mutsaers & Sloot | Over Mutsaers & Sloot
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Over Mutsaers & Sloot

OVER MUTSAERS & SLOOT

Wij zijn zelfstandig gevestigde- en BIG geregistreerde bedrijfsartsen

Werk staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen omdat verzuim geld kost, maar omdat onderzoek aantoont dat werken goed is voor de mens. Het geeft ritme en structuur, het geeft voldoening om zinvol en productief te zijn. Daarnaast ontmoet je andere mensen en blijf je sociaal actief.

 

Als maatschap hebben wij de ambitie om klein te blijven en het contact met de klant persoonlijk te houden. Hierdoor zijn we laagdrempelig en kunnen we flexibel inspringen op de vraag van de klant, waardoor de klanten snel voorzien zijn van adequate bedrijfsgezondheidszorg.

 

We zijn actief op het gebied van preventie, re-integratie en optimaliseren van arbeidsomstandigheden. Om verzuim tegen te gaan is het belangrijk om arbeidsrisico’s te verkleinen en te focussen op de gezondheid. Wij adviseren graag over het opstellen van een verzuimprocedure, tot het uitvoeren van medische keuringen en bieden verzuimbegeleiding waarbij de gezondheid van de medewerker centraal staat. 

 

Voor wij een samenwerking aangaan, maken wij graag eerst uitgebreid kennis. We inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen, maar vooral wat u zelf kan doen.

WIJ ZIJN MUTSAERS & SLOOT

rob mutsaers

Rob Mutsaers

Bedrijfs- en verzekeringsarts
heidi 2

Heidi Sloot

Bedrijfsarts

WAAR STAAN WIJ VOOR

Wij streven binnen onze flexibele dienstverlening samen met de werkgever

een gezonde werknemer en een zo laag mogelijk verzuim na.

Laagdrempelig

Wij springen flexibel in op de vraag van de klant. Zo zijn wij snel en gemakkelijk bereikbaar. Daarnaast kiezen wij voor spreekuur op locatie, omdat de meeste verzuim problemen het beste binnen het bedrijf kunnen worden opgelost.

Samenwerken

Het samen afstemmen van beleid, zowel op individueel als op bedrijfsniveau, leidt tot een verlaging van het verzuim, een betere werkomgeving en minder beroepsziekten.

Deskundig

Naast bedrijfsartsen, hebben wij een netwerk van deskundigen om ons hierin te adviseren. Daarnaast werken we graag samen met adviseurs binnen uw eigen organisatie.

Meer weten over onze visie en missie?