Mutsaers & Sloot | Onze diensten
14093
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14093,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Onze diensten

Verzuimbegeleiding en reïntegratie

Gezonde werknemers, daar draait het om. Toch is dat niet altijd het geval. Wanneer een werknemer zich ziek meldt en langdurig uitvalt komt daar ineens veel bij kijken. U mist dan de kunde en kennis van uw werknemer, wat naast veel tijd ook veel geld kan kosten.

Heeft u te maken met verzuim en zoekt u ondersteuning? Wij vinden het belangrijk dat u de eigen regie houdt waarbij wij u ondersteunen met onze expertise. Wij houden spreekuur op locatie omdat de meeste verzuim problemen het beste binnen het bedrijf kunnen worden opgelost. Wij bieden verzuimbegeleiding waarbij de gezondheid van de medewerker centraal staat.

Preventie & medische keuringen

Inzicht in de gezondheidsrisico’s voor de medewerkers biedt de kans om effectief een preventiebeleid uit te voeren om risico’s te verminderen en verzuim te voorkomen. Omdat arbeidsrisico’s in iedere branche voorkomen, is een werkgever verplicht om werknemers een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) aan te bieden. Mutsaers & Sloot adviseert graag over het opstellen van een verzuimprocedure tot het uitvoeren van medische keuringen.