Wie zijn wij?

 

De bedrijfsartsen van Mutsaers & Sloot zijn gecertificeerde bedrijfsartsen die flexibel inspringen op de vraag van de klant. Wij hebben werken hoog in het vaandel staan. Niet alleen omdat verzuim geld kost, maar omdat wij van mening zijn dat werken goed is voor een mens. Het geeft ritme en structuur, het geeft voldoening om zinvol en productief te zijn. Tevens ontmoet je andere mensen en blijf je sociaal actief.

 

Mutsaers & Sloot zijn actief op het gebied van preventie, re-integratie en optimaliseren van arbeidsomstandigheden. Behalve bedrijfsartsen hebben wij een netwerk van deskundigen om ons hierin te adviseren. Vóór wij een contract afsluiten, maken wij uitgebreid kennis met de klant. Wij inventariseren wat wij voor de klant kunnen betekenen maar vooral wat de klant zelf kan doen, om zodoende kosten te besparen.

 

Wij hebben de ambitie om een kleine maatschap te blijven om het persoonlijk contact met de klant te behouden. Hierdoor kunnen we de klanten voorzien van adequate bedrijfsgezondheidszorg. We kennen immers de problematiek van de klant en kunnen hier snel en adequaat op inspringen.
"Wij adviseren over optimale arbeidsomstandigheden"
"Wij kiezen voor spreekuur op locatie"
"Gezondheid van de medewerkers staat voorop bij Mutsaers & Sloot"